ObiCoach en Vlajo

Met Small Business Projects (SBP) wil Vlaamse Jonge Ondernemingen samen met hogescholen en universiteiten het ondernemerschap promoten en zo een eerste stap zetten om de psychologische drempel tot ondernemen te verkleinen. Via Small Business Projects worden proef-ondernemingen opgestart in hogescholen en universiteiten.

De Small Business Projects stellen de jongeren al tijdens hun studie-carrière in de mogelijkheid om zich een realistisch beeld te vormen van tal van aspecten van het ondernemerschap en de opstart van een eigen zaak.

Small Business Projects werd ontwikkeld met de steun van de Vlaamse Regering en het Europees Sociaal Fonds.

Als 4 enthousiaste studenten (Jolien Vanhove, Silke Swennen, Magali Heuvelmans en Tamara Brand) van de Katholieke Hogeschool Kempen (Thomas More), hebben we besloten om ObiCoach als een Small Business Project op te starten als eindwerk.

Omdat obesitas tegenwoordig een probleem is bij ongeveer 50% van de honden in België, leek het ons een uitdaging om dit probleem aan te pakken en hier een bedrijf rond te bouwen.

Wij hopen dat u ons enthousiasme deelt om hier samen met ons een succes van te maken !

Neem deel aan onze online enquête!

ObiCoach is nieuwsgierig naar uw mening. Neem daarom deel aan onze online enquête.


Paas-activiteit op
13 april 2013 in Retie

Spreken een zoektocht, quiz, en hindernissenparcours u wel aan, of heeft u gewoon zin in een leuke namiddag uit met uw huisdier,... schrijf u dan hier snel in.


Download onze flyer

Wil je alles nog eens rustig nalezen, download dan snel onze flyer.

Flyer